Internet Relay Chat
  
 
IRC channels
     
      
   
»    IRC searchdetails 

Chat Rooms

Search chat rooms within the Internet Relay Chat! – Chat rooms on IRC are usually called channels. Use this IRC search engine to search in channel names and topics of around 600 IRC networks! Find interesting chat rooms and chat with people that share your interests!


 Related queries: albania (20)   europa (100)   berat (1)   european (30)   europe (74)  

Searched for 'albachat'. 6 matching entries found.
Displaying 1-6...


​#albachat GeekShed

2 users – 130 minutes ago – Mirë se vini në ​#AlbaChat - Degjoni muzik ne http:/​/​chat.​zemra.​org/​ chat me KAMERE ne http:/​/​webchat.​zemra.​org/​ dhe shkarkoni muzik falas ne http:/​/​mp3.​zemra.​org/​
category: Albanianetwork: GeekShed  –  irc2go: ​#albachat

​#ALbaChat Zemra

59 users – 120 minutes ago – Mirë se vini në ​#ALbaChat - Degjoni muzik ne http:/​/​chat.​zemra.​org/​ chat me KAMER ne http:/​/​webchat.​zemra.​org/​ dhe shkarkoni muzik falas ne http:/​/​mp3.​zemra.​org/​ dhe testoni diturine tuaj ne ​#Kuiz
category: Albanianetwork: Zemra  –  irc2go: ​#ALbaChat

​#AlbaChat DALnet

2 users – 130 minutes ago – No topic
category: Albanianetwork: DALnet  –  irc2go: ​#AlbaChat

​#AlbaChat QuakeNet

1 users – 130 minutes ago – No topic
category: Albanianetwork: QuakeNet  –  irc2go: ​#AlbaChat

​#Ndihme Zemra

15 users – 120 minutes ago – Parashtroni pyetjen qe e keni sapo te merni (+) nëse nuk keni nevojë për ndihmë, kaloni ne ​#AlbaChat - shënoni !ndihme për më tepër dhe vizitoni http:/​/​albachat.​us/​ban.​html
network: Zemra  –  irc2go: ​#Ndihme

​#Ops Zemra

13 users – 120 minutes ago – Rregullorja e RE http:/​/​rregullorja.​zemra.​org/​ - Per cdo problem qe ndodh ne chat, logat dergoni ne http:/​/​albachat.​it/​logs/​ - vizitoni http:/​/​ircd.​zemra.​org/​chat/​ops.​php pass: ZemraOrg
network: Zemra  –  irc2go: ​#Ops

  

 Top IRC networks by users 
  IRCnet
  Ø 41386
  QuakeNet
  Ø 36387
  EFnet
  Ø 25258
  Rizon
  Ø 22941
  Undernet
  Ø 21692
  ChLame
  Ø 14229
  IRC-Hispano
  Ø 11459
  OFTC
  Ø 10287
  DALnet
  Ø 8825
  freenode
  non-competitive

Chat Directory:
 Asia Chat
 Australia Chat
 Europe Chat
 India Chat
 USA Chat
 . . .

 Philippines Chat Rooms 
  #philippines  
    8 users, QuakeNet
  #philippines  
    17 users, DALnet
  #Philippines  
    8 users, FreshChat
  #Philippines  
    10 users, LibraIRC
  #icq-philippines  
    42 users, IrCQ-Net
  #philippines  
    46 users, Undernet

 
0.1067 seconds 
 © 1998-2015 netsplit.de  de      IRC Online Chat 
IRC Search   SimosNap   Facebook Chat   ICQ Chat   IRC Online   Skype Chat   mIRC Online   QuakeNet Webchat