» IRC search  details

IRC Channels on Albnetwork.net

IRC network Albnetwork.net was registered in January 2012. Since that time our small data collector regularly connects this IRC network to determine its key performance indicators, such as its number of users and its number of chat rooms (IRC channels). On this occasion a list of visible (not private) chat rooms is requested too.

During last connections to Albnetwork.net its servers reported an average of 23 users and 4 chat rooms. Use the following menu to get more information about IRC network Albnetwork.net! Take a view to the generated statistics and search within the list of chat rooms for topics of your interest! about   channels   servers   statistics   status   webchat 

Searched for ''. 28 matching entries found.  Displaying 1-10...

#shqiperia Albnetwork.net

247 users – Miresevini ne kanalin #Shqiperia.​ Nje vend i bashkimit te virtualitetit dhe realitetit tone.​ Per cdo problem /​join #Ndihme .​ Stafi i [Albnetwork] ju uron Merry Christmas and Happy New Year!
chat category: Albanianetwork: Albnetwork.net  –  irc2go: #shqiperia

#Shoqeria Albnetwork.net

143 users – Christmas gift suggestions:To your enemy,​ forgiveness.​ To an opponent,​ tolerance.​ To a friend,​ your heart.​ To a customer,​ service.​ To all,​ charity.​ To every child,​ a good example.​ To yourself,​ respect.​”Per cdo problem join #shoqeria_​ndihme .​
network: Albnetwork.net  –  irc2go: #Shoqeria

#shkodra Albnetwork.net

57 users – Shkodra jon ajka e shqipnis,​ nana kanges dhe poezis,​ ndaq per sport,​ ndaq per humor,​ si Shkodran me gjet esht zor.​.​ WELCOME TO SHKODRA : .​.​.​'
network: Albnetwork.net  –  irc2go: #shkodra

#vip Albnetwork.net

34 users – Mire se vini ne #vip Per te filluar lojen shtypni !Trivia ndersa per ta ndaluar !Striva.​
network: Albnetwork.net  –  irc2go: #vip

#Ndihme Albnetwork.net

18 users – Mire Se Erdhet Ne Kanalin #ndihme Ku Mund Te Drejtoni Pyetje Mbi Bane Ne Kanal,​ Mode,​ Komanda /​cs /​ms /​ns Prisni T`ju Jepet +v Dhe Pastaj Drejtoni Pyetjet Tuaja.​ Per ankesa,​ probleme e kerkesa aksesi drejtohuni tek http:/​/​forumi.​shqiperia.​com/​
network: Albnetwork.net  –  irc2go: #Ndihme

#Sherbimet Albnetwork.net

15 users – Miresevini ne #SHERBIMET administrative te Rrjetit ! Pasi te merrni +v(voice) formuloni pyetjen tuaj.​ Ndalohet: Parkim Nickname,​ kerkesa per heqje banesh ne kanale,​ dhe cdo gje tjeter qe ska lidhje me Serverat.​ Moszbatimi i rregullave do te sjelli automatikisht largimin tuaj nga dhoma!!!
network: Albnetwork.net  –  irc2go: #Sherbimet

#radio Albnetwork.net

8 users – D E A D A I R S P A C E :: D R A M A F R E E Z O N E :: http:/​/​radio.​albnetwork.​net :: !request per kerkesa
chat category: Radionetwork: Albnetwork.net  –  irc2go: #radio

#DivinoHost Albnetwork.net

8 users – ·"¨"¨"·"¨"¨"·"¨"¨"· Welcome to #DivinoHost Buy Domain,​ Hosting,​ Shell,​ BNC,​ Eggdrop,​ SSL Certificates,​ Radio and everything you need to have a WebSite ·"¨"¨"·"¨"¨"·"¨"¨"·
network: Albnetwork.net  –  irc2go: #DivinoHost

#shoqeria_​ndihme Albnetwork.net

7 users – Mire Se Erdhet Ne Kanalin #shoqeria_​ndihme Ku Mund Te Drejtoni Pyetje Mbi Problemeve tek Kanali#shoqeria
network: Albnetwork.net  –  irc2go: #shoqeria_​ndihme

#chat Albnetwork.net

5 users – Miresevini Ne #Chat Per tu lidhur nga java perdorni WwW.​Ballkani.​NeT - Kanali i #kuiz & #chat per kenaqesin tuaj!
chat category: Chatnetwork: Albnetwork.net  –  irc2go: #chat
<    1    2    3   >

  

 Top IRC networks 
   IRCnet
   Ø 31202
   EFnet
   Ø 18885
   QuakeNet
   Ø 17525
   Undernet
   Ø 16725
   Rizon
   Ø 14856
   OFTC
   Ø 13137
   Chatzona
   Ø 8025
   DALnet
   Ø 7025
   IRC-Hispano
   Ø 6724
   freenode
   non-competitive

Chat Directory Chat Directory
Asia Chat
Australia Chat
Europe Chat
India Chat
USA Chat
. . .

0.0745 seconds
© 1998-2018 netsplit.de  de    IRC Online Chat
This website is being developed in Heusenstamm, Germany.